Dream Music

Dream Music - Biografie

Ik ben Wilfried en kom uit een muzikale familie. Op mijn 7e levensjaar ben ik gestart met notenleer en muzieklessen drum te volgen. Op mijn 17 ben ik beginnen optreden met een dansorkest als drummer-zanger. Ik speelde nadien in meerdere dansorkesten voor verschillende artiestenbureaus steeds tot grote tevredenheid van de klanten. Op mijn 35e heb ik de switch gemaakt naar keyboard/zang en treed sedertdien op als one-man-band onder de artiestennaam “DreamMusic”. Ik speel op 2 top-keyboards (Korg en Yamaha) en heb een eigen kwalitatieve geluidsinstallatie van Bose. Deze installatie zorgt voor een mooie spreiding van het geluid zelfs op heel zacht volumeniveau.

Ik ben een all-round artiest en maak muziek op allerlei gelegenheden : verjaardagviering, trouwfeest, jubilée, opening zaak, feestavond voor vereniging, communie, tuinfeest, etc.

 

Ik speel/zing ook graag rustige achtergrondmuziek op diner-dansant, receptie, rondvaart met boot, seniorenmiddag, … Ik verzorg ook muziek voor dansscholen en dansavonden en sta gekend voor het spelen van alle dansstijlen (quickstep, chacha, samba, cumbia, tango, line dance, …).
Ik bespeel een heel breed muziekgamma : van evergreens tot huidige TOP 40, van rustige luistermuziek tot rock. Ik zing in vele talen als Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, … en nummers als Jerusalema, Iko Iko en Magica maken deel uit van mijn brede repertoire. Mijn SongBook op mijn tablet beschikt over meer dan 1.000 songs, en speciale nummers kunnen vooraf aangevraagd worden.

Ik ben gekend voor een warme stem voor luister- en sfeermuziek en zorg steeds voor een aangepast geluidsniveau zodat genodigden ook nog kunnen (bij)praten bij een evenement. Alles is live gespeeld en gezongen (geen tapes of midi-files). Een playlist wordt aangepast aan het soort evenement en het publiek dat verwacht wordt, en is steeds wijzigbaar.

Daar ik alleen muziek maak en zing, kan je me plaatsen op een kleine ruimte (2m²), maar ik sta ook graag op grotere podiums. Ik neem geen pauze bij mijn optreden en doe optredens van 1 uur tot 4 uur aan standaardprijs. In samenspraak met de klant kan er langer doorgespeeld worden tegen een meerprijs.
Muziek maken/zingen en kunnen optreden is mijn hobby waar ik mij met hart en ziel in gooi. Mijn motto is dan ook “een dag zonder muziek, is maar een halve dag”. Kortom, wilt u graag een feestje met allround muziek, dan wil ik heel graag bij u komen optreden. Live-muziek voor elke bijzondere gelegenheid …
Wilfried - DreamMusic

Informatie

Duur 4 - 5 uur
Omgeving Binnen & Buiten
Artiesten Zanger
Vereisten Artiest heeft rider
Reiskosten Reiskostenvergoeding op basis van kilometers de artiest komt uit Sint - Gillis - Waas (Oost Vlaanderen).
Kosten Prijs op aanvraag en inclusief met geluid

Foto's van Dream Music

Video's van Dream Music

Winkelwagen