Mick & Sugar

Biografie

Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een liedje in petto. Sugar is een vrolijke flapuit en zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur op zijn gitaar. Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop Mick & Sugar tussen het publiek optreden. Even genieten van een prachtige song of een jazzy tune en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer. Een optreden van dit muzikale duo is laagdrempelig, verrassend en vermakelijk! Behalve muzikanten zijn zij ook ervaren impro-acteurs. Door hun interactie met de toehoorders is er veel betrokkenheid van het publiek. Zij zijn echte sfeermakers, met het hart op de juiste plek. Maar Mick & Sugar hebben ook een podiumoptreden in cabareteske stijl. Gezellig, interactief en humoristisch. Zij kunnen hun programma toespitsen op uw evenement en speciaal aanpassen aan de situatie. Bijvoorbeeld wanneer er iets bijzonders wordt gevierd of wanneer iemand in het zonnetje moet worden gezet.
Misschien bent u hen al eens tegengekomen, bij een Oerol Festival, UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival etc.

 

Ook bij officiële gelegenheden treden zij ludiek of sfeervol op voor de aanwezigen. Mick & Sugar kunnen elke gelegenheid opfleuren en zijn inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, koffieconcert, gala, receptie etc. Mick & Sugar zijn als podiumact of als lopende act te boeken voor alle feestelijkheden door heel Nederland en Vlaanderen.

Speciale programma's van Mick & Sugar

Ouderenprogramma
Mick & Sugar worden regelmatig gevraagd om voor ouderen op te treden. Zij putten dan uit een breed repertoire met bekende en vergeten liedjes van vroeger (als dat van pas komt ook Friese en Vlaamse). Er wordt duidelijk en verstaanbaar gezongen, de muziek is van aangenaam niveau en het tempo is zodanig dat de liedjes goed te volgen zijn. Door hun professionele geluidsversterking is het nergens te zacht of te hard hoorbaar.

De persoonlijke presentatie en het laagdrempelige contact worden door dit publiek zeer gewaardeerd.
Omdat woonzorgcentra en dergelijke instellingen vaak beperkte budgetten hebben om regelmatig artiesten in te huren, zijn wij bereid deze enigszins tegemoet te komen. Informeer gerust. Bevrijdingsprogramma

Speciaal in het thema van de Bevrijding hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met veel populaire bevrijdingsliedjes en oorlogsliedjes. Om er een paar te noemen: Lili Marlene, Trees heeft een Canadees, We'll meet again, Als op het Leidscheplein de lichtjes weer eens branden gaan... De voelbare verbondenheid van het publiek maakt dit programma tot een waardevolle en bijzondere belevenis.

Informatie

Duur 4 uren (Pauzes in overleg)
Omgeving Binnen & Buiten
Artiesten Zanger en Zangeres met entertaiment
Vereisten - Artiest heeft rider
- Inclusief geluid
Reiskosten Reiskostenvergoeding op basis van kilometers de artiest komt uit Leeuwarden.
Kosten Prijs op aanvraag

Foto's van Mick & Sugar

Video's van Mick & Sugar

Winkelwagen