HZ Ballonnen Helium “Stel Zelf Samen”

Stel je eigen set ballonnen samen, kies een kleur per ballon en je kunt geweldige sets samenstellen. Met deze optie biedt HZ Partyservice je de mogelijkheid om je eigen sets ballonnen samen te stellen die aansluiten bij je feest.

  8,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Latex Ballonnen gevuld met Helium “Stel zelf samen”

Stel zelf je eigen ballonnen set samen uit onze collectie kleuren voor jouw feestje, dan ben je hier op het goede adres. BSH Partyservice heeft groot assortimenten ballonnen voor jou! Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn dus ideaal voor het gebruik van ballonacties en wedstrijden aangezien de ballonnen in de natuur op een biologische wijze zullen afbreken. Dus ben jij een voorstander van een gezellig en milieuvriendelijk feestje, dan zijn onze ballonnen perfect voor jou.

Geleverd

Onze ballonnen worden standaard geleverd met een diameter van 30cm en worden gevuld met helium, elke ballon is bevestigd aan een passend lint in 3 verschillende hoogtes met een maximale lengte van 150cm. De ballonnen worden bevestigd aan een gewichtje waardoor deze gemakkelijk op een tafel of grond kan worden geplaatst. HZ Partyservice is flexibel en horen wij graag uw wensen om hier op in te spelen en u een geweldig boeket ballonnen te leveren.

Kenmerken

  • Diameter: 30cm
  • Materiaal: Biologisch afbreekbaar
  • Aantal: per 3 stuks
  • Levering: aan lint, verschillende lengtes
  • Montage: Gewicht of pieketje
  • Vulling: Helium

Heb je nog vragen over onze ballonnen of kom je er niet helemaal uit? HZ Partyservice helpt je met plezier. Uiteraard is het mogelijk om kleuren te combineren, vanwege de vele mogelijke combinaties kunnen deze niet online worden besteld en helpen wij u hiervoor graag telefonisch. Helium ballonnen bestellen online bij HZ Partyservice.

Kleuren

Blauw, Geel, Goud, Groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart

Winkelwagen