Garderobe Rek

Of het nu een klein of groot feest is wij van BSH hebben de juiste oplossing voor uw garderobe probleem, de HZ Garderobe Rek welke voldoende ruimte biedt voor ongeveer 40 a 50 jassen. Een snelle en eenvoudige oplossing om je jassen of eventueel andere kledingstukken netjes op te hangen voor al je gasten.

  15,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Of het nu een klein of groot feest is wij van HZ hebben de juiste oplossing voor uw garderobe probleem, de HZ Garderobe Rek welke voldoende ruimte biedt voor ongeveer 40 a 50 jassen. Een snelle en eenvoudige oplossing om je jassen of eventueel andere kledingstukken netjes op te hangen voor al je gasten. Ons garderobe rek is voorzien van wielen en dus gemakkelijk te verplaatsen waardoor je hem snel en eenvoudig kunt wisselen van kant. Alles in één oogopslag en alles bij de hand met onze stevige kleding garderobe. Onze garderobe rekken zijn geschikt voor b.v. kleine of grote evenementen, verjaardagen, bruiloften of tuinfeest en is te combineren met onze partytenten. Om uw garderobe compleet te maken met bijvoorbeeld beveiliging kunnen wij ook een scheidingstafel/sta tafel leveren incl. stoel. Opbouwen voor uw garderobe is voor ons eventueel geen enkel probleem. Onze garderobe rekken worden compleet geleverd incl. kapstok hangers.

Eigenschappen

  • Garderobe rek zwart
  • Materiaal, zwaar metaal
  • Door wielen verrijdbaar
  • Incl. kapstok hangers

Onze garderobe rekken kunnen gecombineerd worden waardoor er per rek ongeveer ruimte is voor 40 a 50 jassen, bij meerdere rekken zal u ook een verdubbeling krijgen van het aantal hangplekken.

Afmetingen 300 × 50 × 170 cm
Kleur

Zwart

Winkelwagen