HZ Koelkast Coca-cola

Heeft u binnenkort een evenement of feestje en hebt u daarvoor een koeling nodig voor bijvoorbeeld uw frisdrank of bier?

  50,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Heeft u binnenkort een evenement of feestje en heeft u daarvoor een grote koeling nodig voor bijvoorbeeld uw frisdrank of bier? Onze professionele koelkast houd het drinken op de juiste temperatuur waardoor elk drankje heerlijk zal smaken. Bij HZ Partyservice kun je een grote koelkast huren met een isoleerende glazendeur waardoor je gasten sneller een keus kunnen maken in welke drank ze wensen. De koelast is voorzien van verlichting aan de binnenkant waardoor deze ook nog eens een sfeervolle aanblik of je feest of evenement is.

De koeling is voorzien van wielen waardoor deze gemakkelijk is te verplaatsen als deze een stukje moet worden opgeschoven. In combinatie met onze tafels heb je gelijk een mooie presentatie voor al je glazen. De koelkast wordt staand getransporteerd waardoor gelijk de stekker in het stopcontact kan worden geplaatst waardoor de drankjes sneller koel zijn. Onze koeling is geschikt voor begane grond feesten (wordt niet op verdiepingen geplaatst via trap) mits er een lift aanwezig is waar onze koeling rechtop in kan staan.

Eigenschappen Koelkast:

  • Hoogmodel koelkast met glazen deur.
  • Koelkast  afm. bxdxh: 69x79x213 cm
  • Staat in verrijdbaar frame.
Winkelwagen