HZ Terrasverwarmer Lounge heater

Deze krachtige terrasverwarmer zorgt voor een heerlijke warmte bij koude dagen of late avonden en is dan ook een zeer geschikte aanvulling op onze professionele feesttenten.

  20,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Deze krachtige terrasverwarmer zorgt voor een heerlijke warmte bij koude dagen of late avonden en is dan ook een zeer geschikte aanvulling op onze professionele feesttenten. Onze terrasverwarmers verwarmen doormiddel van gas en is de huurprijs excl. gastank. Indien de gastank door ons wordt geleverd zal er een nacalculatie plaatsvinden voor het gebruikte gas en wordt dit berekend per kilogram.

Deze gas terrasheater geeft een echte vlam. De vlam in het glas is sfeerverhogend, terwijl de top de warmte goed verspreid over jouw terras. Deze terrasverwarmer zorgt dus niet alleen voor een lekker warm terras, maar zorgt ook nog eens voor een knusse en gezellig sfeer.

Deze terrasverwarmer is voorzien van een elektrische ontsteking. Hierdoor is het mogelijk de heater eenvoudig aan te zetten zonder gebruik te hoeven maken van een aansteker. Deze terrasheater is door simpelweg een druk op de knop te ontsteken. Geen gedoe met aanstekers of lucifers dus.

Specificaties:

  • Werkt op gas
  • Verwarmingsbereik 50m2
  • Instelbaar
  • Plaatsing vloer
  • Elektronische ontsteking
Gewicht

20 kg

Winkelwagen