Limonade Koe

Deze limonade koe van HZ Partyservice is een super toevoeging voor elk kinder feestje! Altijd al eens een koe willen melken?

  35,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Limonade koe, zelf melken!

Deze limonade koe van HZ Partyservice is een super toevoeging voor elk kinder feestje! Altijd al eens een koe willen melken? Maar deze koe geeft geen melk maar limonade, door het melken van onze koe kun je op een hele leuk manier jezelf voorzien van een glas limonade. Maar als je denkt dat deze koe alleen geschikt is voor kinderen dan heb je het mis want ook voor een volwassen party kan deze koe een geweldig centraal punt zijn op je feest met hilariteit. De limonade koe wordt verhuurt exclusief limonade, hierin kun je zelf voorzien maar kunnen wij deze ook leveren tegen meerprijs.

Emmer

De limonade zit in een emmer welke zich in de koe bevindt. De koe heeft ongeveer een hoogte van 150 centimeter waardoor je echt een opvallende verschijning op je feestje hebt staan. Geen tafel of stoelen aanwezig rond de koe? Dan is het mogelijk om deze optioneel mee te huren via HZ Partyservice.

Specificaties

  • Hoogte ongeveer 150cm
  • Incl. emmer geschikt voor drinken
  • Zelf melken

 

Gewicht 25 kg
Afmetingen 150 × 150 cm
Winkelwagen