Springkussen Mini Jungle met dak

Voel je als Tarzan in de Jungle. Dit springkussen is zeer geschikt voor de jongeren onder ons. Het Mini Jungle springkussen is rondom gesloten maar u kunt wel in het springkussen kijken.

  70,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Springkussen Jungle

Voel je als Tarzan in de Jungle. Dit springkussen is zeer geschikt voor de jongeren onder ons. Het Mini Jungle springkussen is rondom gesloten maar u kunt wel in het springkussen kijken. Ook is deze voorzien van een dakje mocht het weer wat tegenvallen. Op dit springkussen mogen maximaal 6 kinderen gelijktijdig spelen. Het springkussen heeft ook een glijbaan.

Kenmerken

  • Afmeting 3m x 3.3m x 3.8m (LxBxH opgeblazen)

Heb jij de taak om een tof evenement te organiseren en denk je eraan om een springkussen te huren? Harstikke goed. Een springkussen huren met glijbaan is namelijk erg vermakelijk voor jong en oud. Zowel om op te springen of om naar al die lachende gezichtjes te kijken. Een springkussen is bij uitstrek geschikt om de kinderen te vermaken en te laten spelen met hun vriendinnetjes en vriendjes. Een springkussen van HZ Partyservice huren? In dit artikel geven wij drie redenen waarom een springkussen leuk is om te huren voor jouw evenement!

Origineel kinderfeestje

Door de verschillende maten springkussens binnen ons assortiment passen ze met gemak op straat of in je achtertuin! De kleinere formaten tov een groot springkussen huren is dat je nu ook een springkussen kan plaatsen in bijvoorbeeld je achtertuin. Het toevoegen van een springkussen geeft een extra dimensie aan het kinderfeestje en is een originele invulling voor het kinderfeestje. Kies een keertje niet voor de bioscoop of voor een binnenspeeltuin, maar tover je eigen achtertuin om tot speeltuin! De kinderen hebben gegarandeerd een leuke middag.

Goedkoop springkussen huren

Wil je een springkussen bij ons huren dan is het natuurlijk ook belangrijk om te weten welk prijskaartje hier aan hangt. Ten opzichte van de koopprijs van een springkussen is het huren van een springkussen zeer laag. In verhouding met bijvoorbeeld 2 uurtjes zwemmen is een springkussen ook zeer laag in de kosten. Wanneer je een springkussen huurt, huur je deze voor een hele dag en heb je er een hele dag plezier van.

Leuk voor kinderen

Zoals eerder genoemd is het huren van een springkussen heel erg leuk voor kinderen. Ze kunnen de hele dag springen, gieren en oefenen met salto’s maken. Alle springkussens van HZ Partyservice hebben een thema. Waan je bijvoorbeeld in de jungle of op een boerderij. Daarnaast hebben sommige springkussens ook een glijbaan en klimgedeelte! Een springkussen maakt jouw themafeestje dus helemaal af. De kinderen bevinden zich echt even in een andere wereld. Voordeel voor de ouders: in de avond zullen ze lekker slapen na een springkussen party.

LET OP: Springkussens worden ten alle tijde afgeleverd en opgezet door HZ Partyservice, houd u dus rekening mee dat buiten Franeker een kilometervergoeding wordt berekend.

Afmetingen 300 × 330 × 380 cm
Winkelwagen