Devine SND-30-24-8 Multicore 24 In 8 Out (30 Meter)

Devine SND 30/24/8 Stagesnake. 32 3-pins XLR-kabels, gebundeld in één kabel, brengen al uw apparatuur op een eenvoudige manier in verbinding.

  25,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Algemeen

Wie overzicht en mobiliteit in podiumbekabeling zoekt, komt uit bij de Devine SND 30/24/8 Stagesnake. 32 3-pins XLR-kabels, gebundeld in één kabel, brengen al uw apparatuur op een eenvoudige manier in verbinding. U kunt 24 lijnen heen en 8 lijnen terug sturen, zonder dat er een wirwar in de podiumbekabeling ontstaat. Prik al uw monitor, microfoon en instrumentkabels aan de zijkant van het haspel. Dit haspel is gehuld in een solide kooiconstructie op wielen, degelijkheid en mobiliteit zijn dus gewaarborgd. De 30 meter aan kabel zorgt voor genoeg speling tussen uw apparatuur. Met de Devine XLR 24/8 multikabel haspel voorziet u zichzelf van een overzichtelijk en mobiele podiumbekabeling.

Devine SND: Mobiele multi-oplossing

De kabels van de Stagesnake zijn een voor een met kleur en letters gemarkeerd, hierdoor ziet u altijd snel welke connector en aansluiting u zoekt. Een krimpkous aan het einde van de kabelbundel beperkt de kans op kabelbreuken. De trekontlasting die bevestigd is aan de kabelmantel verlicht de gewichtsbelasting aan uw mixer door hangende kabels. Het rubberen handvat aan de bovenzijde van de haspel zorgt voor eenvoudig vervoer. Met de Devine 30/24/8 Stagesnake haspel voorziet u zichzelf van een overzichtelijk en mobiele podiumbekabeling.

Winkelwagen