HZ Barbecue 20 tot 25 personen

Organiseer je een barbecue voor een grote groep en is je eigen barbecue niet toereikend voor grotere aantallen? Dan is onze gas slagers bbq de ideale oplossing tot een groep van 25 personen. Deze barbecue heeft voldoende ruimte (590x480mm) om genoeg heerlijke stukken vlees te plaatsen.

  20,00 per dag

Ophaaldatum
Retourdatum
Aantal

Organiseer je een barbecue voor een grote groep en is je eigen barbecue niet toereikend voor grotere aantallen? Dan is onze gas slagers bbq de ideale oplossing tot een groep van 25 personen. Deze barbecue heeft voldoende ruimte (590x480mm) om genoeg heerlijke stukken vlees te plaatsen. Doordat de barbecue regelbaar is kun je de perfecte instelling behalen om het vlees geweldig te presenteren. De bbq heeft een roestvrijstalen frame met een roestvrijstalen grillrooster. Onze barbecue is voorzien van een veilige ontsteking om aan te steken.

De barbecue wordt schoon en netjes geleverd en is de verhuur prijs excl. propaangas en wordt de prijs achteraf per kilogram a €5,00 berekend en in meerderen gebracht. De barbecue dient in dezelfde nette staat door u worden afgeleverd, indien dit niet het geval is zullen er extra kosten in rekening worden gebracht a €35,00.

Specificaties:

  • Geschikt voor 25 personen
  • Propaangas gebruik
  • Elektronische ontsteking
  • Braadpan inwendig 590 x 480 mm
  • Incl. gasslang en drukregelaar
Winkelwagen